Week 7 : De zevende week!

Wat treffen we het met het weer! Ons grasveld een gedeelte afgezet met gaas, dan kunnen ze lekker vrij rennen en spelen. En de rest van de tuin met planten e.d. blijft dan beschermd voor de boefjes. Er wordt flink gespeeld met elkaar en er wordt eens bekeken wie er baas boven baas is. Het geluid van t verkeer horen ze al niet meer. En... ze zijn al redelijk zindelijk, zodra ze wakker zijn gaan ze naar buiten om hun behoefte te doen.

Mama Mara houdt haar kroost nog steeds goed schoon en af en toe wordt er nog gedronken aan de melkbar. Ze blijft een topmama!! De pups gaan het nu ook steeds leuker vinden om de speeltjes te spelen. Geweldig, hoe ze achter elkaar rennen omdat de één een speeltje heeft. Voor de enting, chip en DNA afnemen moesten we naar de dierenarts toe, in plaats van dat deze naar ons toe kwam. Dit kwam door het corona virus. Tien pups vervoeren, en hoe moest dat daar bij de praktijk?! Man en dochterlief mee, en de pups vanachter in auto. Hun eerste autoritje. Wat vonden ze het spannend, die kopjes van ze, en af en toe hoorde we een piepje. Maar geen één wagenziek.

Bij de dierenarts hebben we ze in twee groepen gedaan. Ik bij de dierenarts, manlief pups vanuit de auto brengen, en dochterlief bleef bij de pups in auto. Dit verliep allemaal prima, wel zeer vermoeiend voor ze, en dus op terugweg sliepen de pups heerlijk in de auto. De dierenarts heeft alle pups gezond verklaard.


1e pup  -  Balou - Saphira - Roze

Geslacht: teef  - kleur: zwart-bruin

2e pup - Brenda - Islay - Paars

Geslacht: teef - Kleur: zwart

3e pup - Bay - Yara - Oranje

Geslacht: teef - Kleur: zwart-bruin

4e pup - Bodi - Sierra - Wit

Geslacht: teef -  Kleur: zwart

5e pup - Beer - Bumper - Lichtblauw

Geslacht: reu -  Kleur: zwart-bruin

6e pup - Bella - Luna - Rood

Geslacht: teef - Kleur: zwart-bruin

7e pup - Benthe - Geel 

Rust zacht Benthe.

8e pup - Bo - Nora - Blauw

Geslacht: teef - Kleur: zwart

9e pup - Blair - Skye - Groen

Geslacht: teef -  Kleur: zwart-bruin

10e pup - Britt - Amy - Grijs

Geslacht: teef - Kleur: zwart-bruin

11e pup - Bonnie - Eefje - Bruin

Geslacht: teef - Kleur: zwart-bruin