Na een bezoekje gebracht te hebben bij Fam. Dam te Enschede, wisten we dat dit hem zou gaan worden. Begin januari zal onze Mara gedekt worden door ............. Oudduitse herder Dorus Fan Anne's Hiem, een lieve, sociale en stabiele reu.

 

 

X

4 Nov. 2017

Spannend, Mara heeft een strandwandeling gemaakt met haar nieuwe liefde, wat hebben ze genoten zo langs de kust! Heerlijk door de zee gerend, het zand gesjeesd. Gezellig in een strandtent gezeten, dit ging prima met af en toe een blaf van Dorus die wilde dat er geen andere honden in de buurt van zijn dames kwamen. Na de wandeling nog wat gekletst bij de auto, en de honden nog even wat konden drinken. En wat lief, Mara gaf Dorus nog een klein likje als afscheid. Tot snel lieve knappe Dorus! 

27 december 2017 De dekking.

Mara heeft een date gehad met Dorus en.....de dekking is geslaagd. Wat is Dorus een echte gentleman, zo lief voor Mara en rustig. En Mara voor Dorus, het is echt een geweldig stel die twee. Nu afwachten, over 4 weken de echo...

24 januari 2018, De Echo

Mijn vermoeden klopte Mara is zwanger, wat zijn we blij! Mara doet het prima ze is nog goed actief, lekker vrolijk en nog meer aanhankelijker dan dat ze al was. Eten deed ze wat minder maar dat gaat nu weer prima. Nu wordt het weer afwachten, en hopen op een goede bevalling met gezonde pups!

25 februari 2018 De bevalling!

In de nacht van 25 februari gebeurde het, Mara ging bevallen van d'r lang verwachte pupjes. Ze was inmiddels al zo dik geworden dat het echt tijd er voor was.  4:15; Het eerste pupje! Daarna volgden er meer, en meer... en nog meer! om kwart over 11 bracht Mara namelijk de elfde pup ter wereld.  11 pups! wie had dat gedacht. En Mara deed het ontzettend goed voor de eerste keer.  Alle pupjes zijn gezond en drinken goed bij de lieve en rustige moeder.